Webinar

Hoe activeer jij jouw medewerkers of collega’s om ook bij te dragen aan verduurzaming?

Wil jij leren waarom duurzaamheid niet alleen iets voor ‘hippies’ is maar waarom elke ondernemer hier een bijdrage aan zou moeten leveren, voor de wereld maar ook voor het bedrijf zelf? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar op maandag 1 november 2021 van 14.30 tot 15.00 uur.

Tijdens deze webinar leer je hoe jij als ondernemer of medewerker kunt beginnen en krijgt mooie voorbeelden te zien. Je hoeft namelijk zeker niet het wiel zelf uit te vinden! Impact maken doen je samen en het snelst door ook gewoon af te kijken.

Mirjam van Laarhoven geeft presentaties, workshops en cursussen en trainingen op het gebied van duurzaamheid in het algemeen, duurzaam leiderschap en duurzaamheidsstrategie vorming. Daarnaast werkt ze als consultant in het MKB om zo bedrijven te helpen de eerste stappen daadwerkelijk zelf te zetten.

Kortom, in dit webinar word je geïnspireerd om zelf actie te ondernemen en impact te gaan maken vanuit jouw kracht als mens en bedrijf!

Tijdens deze webinar kun je als kijker vragen insturen. Doe je met ons mee?

Mirjam van Laarhoven, Eigenaar van SeDGe – Share, Do & Guide Sustainability, Sustainability Expert bij The Upgrade Society en voormalig Circular Economy Design Strategist bij Philips

Live webinar

E-mailadres(Vereist)
Privacybeleid(Vereist)