SDG House Utrechtse Heuvelrug gastheer van Master Meetup SDG

SDG House Utrechtse Heuvelrug zal op dinsdag 7 december a.s. gastheer zijn van de eerste editie van de Master Meetup SDG. De Master Meetup SDG is voor iedereen die de SDG’s wil verkennen en er concreet mee aan de slag wil gaan om duurzaamheid binnen zijn of haar organisatie tastbaar te maken. Tijdens de Master Meetup spelen we in groepen de SDG RoadMapp. Deze RoadMapp vormt een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveau’s) aan de slag te gaan met de SDG’s. Daarnaast word je geïnspireerd door visies en praktijkverhalen van de keynote sprekers.

SDG House Network
Drie jaar nadat voormalig VN-voorman Kofi Annan ’s werelds eerste ‘SDG House’ opende in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, werd op 17 november het ‘SDG House Network’ gelanceerd. Het netwerk bestaat uit negen huizen die zich inzetten voor het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Campus Landgoed Zonheuvel (SDG House Utrechtse Heuvelrug) is één van deze negen initiatiefnemers. Door het hosten van de Master Meetup SDG en andere (duurzame) initiatieven dragen zij bij aan kennisuitwisseling, ondernemerschap en samenwerking om duurzame ontwikkeling te bevorden.

Het SDG House Network heeft de ambitie om uit te groeien naar een internationaal netwerk van locaties, waarbij het nauw samenwerkt met SDG Nederland.

Master Meetup SDG
Wil jij met jouw organisatie de SDG’s verkennen en conreet aan de slag gaan met het tastbaar maken van duurzaamheid binnen de organisatie? Meld je dan nu aan.

Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart.

Na de Master Meetup

  • heb je kennis gemaakt met de SDG’s.
  • heb je de belangrijkste SDG’s voor jezelf/ jouw organisatie in kaart gebracht.
  • ben je geïnspireerd door de visies en praktijkverhalen van de keynote sprekers.
  • begrijp je het belang van duurzaamheid als integraal onderdeel van de organisatiestrategie.
  • heb je een plan ontwikkeld om duurzaamheid binnen jouw organisatie/ in jouw leven tastbaar te maken.
OVERZICHT NIEUWS