Keynote - Wim Oolbekkink

Wim Oolbekkink is Programmamanager Campus Landgoed Zonheuvel, aanjager SDG house Utrechtse heuvel en coördinator Earth Charter Nederland. SDG House Utrechtse Heuvelrug zal op dinsdag 7 december a.s. gastheer zijn van de eerste editie van de Master Meetup SDG. Wim zal als keynote spreker zijn inspirerende visie delen over ‘Create a better world together’.

Met nog minder dan 10 jaar te gaan wordt het hoog tijd om de SDG agenda op stoom te brengen en niemand te vergeten. Samenwerken is het werkwoord dat daarbij voor mij belangrijk is. Alleen ga je misschien sneller maar samen kom je zeker verder. Het waardensysteem van het Handvest van de Aarde (Earth Charter) is voor mij een kompas. Hoe je dat hanteert? Ik deel graag mijn ervaringen met samenwerken en koersen op een kompas in de achterliggende jaren en schets een perspectief voor de decade to deliver.

De Master Meetup SDG is voor iedereen die de SDG’s wil verkennen en er concreet mee aan de slag wil gaan om duurzaamheid binnen zijn of haar organisatie tastbaar te maken. Tijdens de Master Meetup SDG spelen we in groepen de SDG RoadMapp. Deze RoadMapp vormt een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveaus) de SDG’s te verkennen en er concreet mee aan de slag te gaan. Daarnaast word je geïnspireerd door de visies en praktijkverhalen van de keynote sprekers.

Meld je nu hier aan voor de Master Meetup SDG

OVERZICHT NIEUWS