Keynote - Mirjam van Laarhoven

Mirjam van Laarhoven is Eigenaar van SeDGe – Share, Do & Guide Sustainability, Sustainability Expert bij The Upgrade Society en voormalig Circular Economy Design Strategist bij Philips. Mirjam zal als keynote spreker tijdens de Master Meetup SDG haar inspirerende visie delen over ‘Duurzaam doen, doe je morgen!’.

Why, How, What & Practise what you preach. 4 onderwerpen van belang om aandacht aan te besteden als professional om verduurzaming niet een buzzword te laten zijn maar het nieuwe normaal voor jou en je organisate. Tijdens deze key-note leer jij hoe die four building blocks of change (van McKinsey) te maken hebben met verduurzaming en kom jij meteen in de actie! Want duurzaam is toekomstdenken, duurzaam is future-proof, duurzaam moeten we doen! Meld je hier aan voor de Master Meetup SDG!

Op maandag 1 november geeft Mirjam een gratis live webinar van 14.30 tot 15.00 uur. ‘Hoe activeer jij jouw medewerkers of collega’s om ook bij te dragen aan verduurzaming?’. Tijdens dit webinar leer jij waarom duurzaamheid niet alleen iets voor ‘hippies’ is maar waarom elke ondernemer hier een bijdrage aan zou moeten leveren, voor de wereld maar ook voor het bedrijf zelf. Je leert hoe jij als ondernemer of medewerker kunt beginnen en krijgt mooie voorbeelden te zien. Je hoeft namelijk zeker niet het wiel zelf uit te vinden! Impact maken doen je samen en het snelst door ook gewoon af te kijken. Laat via deze pagina je gegevens achter en ontvang je inloggegevens om het live webinar te volgen!

OVERZICHT NIEUWS