Keynote - Kees van Kaam

Kees van Kaam is Adviseur innovatie en duurzame ontwikkeling en voormalig Docent/ coach en onderzoeker Business Innovation & Sustainable Strategy and Innovation bij Avans Hogeschool. Kees zal als keynote spreker tijdens de Master Meetup SDG zijn inspirerende visie delen over ‘Aan de slag voor maximale duurzame impact’.

De samenhang van de SDG’s geeft ons de kans onze eigen verhalen te maken door de doelen integraal te benaderen. Dat vraagt onderzoek en levert concrete handvatten op om aan de slag te gaan binnen de eigen organisatie, maar juist ook met stakeholders, concurrenten en ketenpartners.

Op dinsdag 7 december vind de Master Meetup SDG plaats met SDG House Utrechtse Heuvelrug als Gastheer en in samenwerking met de Koers. Wij geloven dat sustainability verankerd moet zijn (als integraal onderdeel) in de strategie. Ook geloven wij dat vernieuwing binnen organisaties versneld kan worden als je in staat bent om in het proces van strategievorming de input van medewerkers te betrekken en hun potentieel maximaal te benutten. Tijdens de Master Meetup SDG spelen we in groepen de SDG RoadMapp. Deze RoadMapp vormt een waardevol hulpmiddel voor organisaties en bedrijven om met hun medewerkers (op alle niveaus) de SDG’s te verkennen en er concreet mee aan de slag te gaan. Daarnaast word je geïnspireerd door de visies en praktijkverhalen van de keynote sprekers. Meld je nu aan voor de Master Meetup SDG!

OVERZICHT NIEUWS