Keynote - Eva Rood

Eva Rood is Director, Positive Change Initiative, Rotterdam School of Management, Erasmus University. Eva zal als keynote spreker tijdens de Master Meetup SDG haar inspirerende visie delen over ‘Waarom en hoe een business school bijdraagt aan positieve verandering’.

In 2017 adopteerde RSM een nieuwe missie: ‘Wij dragen bij aan positieve verandering in de wereld’. RSM gebruikt de 17 Sustainable Development Goals om te duiden wat positieve verandering betekent. Eva vertelt hoe ze de SDG’s heeft ingezet om de missie van RSM te realiseren. Ook vertelt ze hoe het komt dat ze maar liefst 77 video’s heeft opgenomen en een, met een award bekroonde, MOOC heeft ontwikkeld. Tot slot verklapt Eva waarom er een escape room en plantenbibliotheek in RSM gebouw zijn gehuisvest.

Bedrijven en organisaties plaatsen maatschappelijke impact steeds hoger op de agenda. En gelukkig zien we steeds meer organisaties vanuit intrinsieke motivatie initiatieven nemen rond duurzaamheid. Maar er heerst ook nog veel onbekendheid rondom de SDG’s en/of de concrete implementatie daarvan. En dat willen wij met de Master Meetup SDG veranderen. Meld je nu aan voor de Master Meetup SDG op 7 december 2021.

OVERZICHT NIEUWS