Gratis Webinar: Hoe activeer jij jouw medewerkers of collega's om ook bij te dragen aan verduurzaming?

Op maandag 1 november geeft Mirjam van Laarhoven (Eigenaar van SeDGe – Share, Do & Guide Sustainability, Sustainability Expert bij The Upgrade Society en voormalig Circular Economy Design Strategist bij Philips) een live webinar van 14.30 tot 15.00 uur met als titel ‘Hoe activeer jij jouw medewerkers of collega’s om ook bij te dragen aan verduurzaming?’. Het webinar is te volgen via het afgeschermde platform van Skillstown, laat via deze pagina je gegevens achter en ontvang een inlog om het webinar te volgen. Je kan dan ook je vragen stellen!

Tijdens dit webinar leer jij waarom duurzaamheid niet alleen iets voor ‘hippies’ is maar waarom elke ondernemer hier een bijdrage aan zou moeten leveren, voor de wereld maar ook voor het bedrijf zelf.

Je leert hoe jij als ondernemer of medewerker kunt beginnen en krijgt mooie voorbeelden te zien. Je hoeft namelijk zeker niet het wiel zelf uit te vinden! Impact maken doen je samen en het snelst door ook gewoon af te kijken.

Mirjam van Laarhoven geeft presentaties, workshops en cursussen en trainingen op het gebied van duurzaamheid in het algemeen, duurzaam leiderschap en duurzaamheidsstrategie vorming. Daarnaast werkt ze als consultant in het MKB om zo bedrijven te helpen de eerste stappen daadwerkelijk zelf te zetten.

In dit webinar word je geïnspireerd om zelf actie te ondernemen en impact te gaan maken vanuit jouw kracht als mens en bedrijf!

OVERZICHT NIEUWS