Gidsen - Harry Jonker en Dick van Dommelen

Harry Jonker is Janusdenker, The Art of Dialogue en Dick van Dommelen is Organisatie verloskundige, The Art of Dialogue. Harry en Dick zijn de gehele dag de gidsen tijdens de Master Meetup SDG.

Op zoek naar avontuur daagt Harry zichzelf en anderen graag uit om buiten de bestaande comfortzones te treden. Harry brengt positieve energie door ruimte te geven aan mensen om wat er werkelijk leeft een plaats te geven. Hij hecht belang aan gelijkwaardigheid omdat naar zijn idee elke stem het waard is om gehoord te worden. Hij verstaat de kunst om complexe zaken terug te brengen tot de kern. Favoriete quote: ‘een organisatie wordt als geheel vele malen intelligenter als ze meer actieve verbindingen krijgt’.

Dick laat zich kenmerken doordat hij met enorme toewijding mensen uitdaagt zich persoonlijk te ontwikkelen en hun verhaal te veranderen. Hij heeft liefde voor en is altijd op zoek naar schoonheid. Schoonheid in mensen én organisaties. Dick stelt hoge eisen aan zichzelf en aan de mensen met wie hij werkt. Hij daagt op een plezierige manier uit, grenzen te verleggen, om aanwezig potentieel te ontdekken en benutten. Favoriete quote: ‘Leadership is too important to be left to leaders’. 

Meld je aan voor de Master MeetUp SDG. Vanaf 5 deelnemers kan je gebruik maken van groepsboeking en ontvang je 25% korting per kaart!

OVERZICHT NIEUWS